Wrter zhlen pdf


25.05.2021 01:33
Xn- wrter - zhlen m
rj rla! E) Milyen a tska?

/ Suche die passende Antwort! Nappali szoba, Mi van a szobban? Download Now, this eBook available in PDF, ePub and Kindle version. / Ergnze die Wrter nach Gehr! A tanteremben sok van.

Hol l a fi? Dikok s tanrok vannak ott. A hzban ngy szoba van. _ Trgy, amely tiktakol, s mutatja, hny ra van. Melyik mrtkegysg illik a tblzatban felsorolt szavakhoz?

/ Schau dir das Bild an und stelle fest, ob die folgenden Aussagen richig oder falsch sind! _ Zldsg, narancssrga, hossz s des. Trgy a tanteremben, amely kicsi, fehr s a tblnl van. Keresd meg a nmet megfeleljt! Azt hiszem, az Arany Jnos utcban. (Zoli) Zolinl van a ceruza. Az desanym anyja: nagymamm Az desapm apja: Az idsebb fitestvrem: A tzves gyerek foglalkozsa: _ Az iskola, ahova a htves gyerek jr: _ Az a gyerek, aki nem sovny: Az az ember, aki nem rendes: Az a dik, aki nem lusta:. _ A fldszinten van a konyha. _ b) Ki ez?

Vastag kvr kvr vastag magas alacsony nagy kicsi sovny vkony sznes kk barna szem fekete. Ap, z,.a.,.,. Currently, people have been so brainy to use the technology. Keresd meg a prjt! Asztal, Milyen a hz? Erkly nincs, de van egy nagy terasz s kert.

Hny knyv van a kpen? Kezdd a mondatokat Azt hiszem kifejezssel! _ A hlszoba mellett jobbra van egy gyerekszoba. Iskolatska tanterem tolltart knyv 1 im Allgemeinen. Wrter Kunst : It wont take more time to have this Wrter Kunst book. We have made it easy for you to have a book shows without any digging.

/ Zeichne dein eigenes Zimmer und erzhle deinem Freund/deiner Freundin davon! Are you Looking download or read. Add meg a kvetkez elemet! Janur, februr augusztus _ oktber _ februr _ december _ mjus. Benne drinnen, darin de igen doch dolgozszoba -s Arbeitszimmer erkly -r Balkon fal -e Wand frdszoba -s Badezimmer hlszoba -s Schlafzimmer hz -s Haus rasztal -r Schreibtisch kamra -e Kammer karosszk -r Armsessel kert -r Garten konyha -e Kche knyvespolc -s Bcherregal Mi jsg? Van mg egy frdszoba s WC, egy konyha s egy kamra. / Beantworte die Fragen nach dem Muster!

Hrst du lange oder kurze Mitlaute? D) Mi van itt? Hny szoba van a hzban? _ Ngy szoba van a hzban. 9.45.35.05.51.30.15.40.30.10. / Sammle passende Wrter! Nappali szoba -s Wohnzimmer nvny -e Pflanze polc -s Regal sajnos leider Semmi klns.

Ă„hnliche artikel